Menu

Procedure

Hoe ga ik te werk?

Na aanmelding via de website of via de huisarts plannen we een geheel vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek in. Dit gesprek duurt ongeveer 30 minuten en is bedoeld om te onderzoeken of je een prettige klik met mij hebt. Ik zal iets over mezelf vertellen en vervolgens leer ik jou graag kennen. Je krijgt ook voldoende ruimte om vragen te stellen. Indien je dit gesprek als prettig hebt ervaren, en verder wilt, dan maken we een vervolg afspraak voor intake.

Het intakegesprek

Het intakegesprek vormt het fundament van de behandeling. Het is als het ware het cement van een stevige muur. Ik ga je vragen stellen over je klachten en problemen. Afhankelijk van de aard en ernst van je klachten kan het intakegesprek twee sessies van 60 minuten beslaan. Het resultaat van het intakegesprek is een verklaring waarom je juist op dit moment last hebt gekregen van klachten/problemen en wat we er samen voor een behandeling op gaan zetten.

Tarief 2020

  1. Een individueel consult kost €85,- per sessie*
  • een sessie is bij mij 60 minuten in plaats van 45
  1. Een huisbezoek van de psycholoog staat gelijk aan de kosten voor een individueel consult en is inclusief reiskosten binnen een straal van 25 km vanaf het centrum van Arnhem of Wijchen. Indien de bestemming verder dan 25 km is, zijn de kosten €0,25/km
  2. Een eenmalig adviesgesprek van 60 minuten: €95

Vergoeding

Je kan de behandeling voor eigen rekening nemen, maar er zijn ook verschillende manieren om de behandeling geheel of gedeeltelijk vergoed te krijgen:

  1. Via het aanvullend pakket van je zorgverzekeraar. Bekijk via deze link of en hoeveel je vergoed krijgt
  2. Je kan informeren bij de gemeente voor een AWBZ-vergoeding of Persoonsgebonden Budget (PGB)
  3. Via het UWV of je werkgever

Maak een afspraak

Mocht je nog vragen of interesse hebben dan kan je altijd contact met mij opnemen of een afspraak met me maken. Je kan me bereiken op info@ervaringsdeskundigehulpverlening.nl of ga naar contact.

Ga naar contact