Menu

Cliënten beoordelen

Op deze pagina beoordelen cliënten het behandeltraject van psycholoog en ervaringsdeskundige Mitch Schuring. Uit onderzoek komt namelijk naar voren dat de zelfbeoordelingen van psychologen over hun behandelcompetenties onbetrouwbaar zijn als het gaat om de ‘ervaren’ behandeleffectiviteit van de cliënt. Psychotherapie is immers een ambacht. Daarom vraag ik altijd aan de cliënt (niet verplicht) of hij/zij na afloop van het behandeltraject een beoordeling wil plaatsen op de website van zorgkaart Nederland. En wat hij/zij vond dat er goed ging in de therapie en wat ik wellicht beter had kunnen doen. Zo kan ik mezelf als psycholoog blijven ontwikkelen.

Onderstaande beoordelingen hebben cliënten op de website van zorgkaart Nederland geplaatst:

Beoordelingen Mitch Schuring

Geplaatst op 15 februari 2020

“Mitch Schuring leren kennen als een betrokken professionele hulpverlener. Hij zet zich enorm in voor zijn patiënten en doet vaak stapje meer dan andere hulpverleners. Ik voel me beter en hij heeft daarbij geholpen. Cijfer: 8.5”

Geplaatst op 14 november 2019

Ik ben super geholpen door Mitch, dankzij hem ben ik veel over mezelf te weten gekomen en vond het altijd prettig om met hem te praten. Cijfer: 9.2

Geplaatst op 6 juni 2019

“Het is heel makkelijk om een goede klik met Mitch te krijgen. Hij is zeer toegankelijk, gebruikt humor op de juiste momenten en weet zich aan het niveau van patiënt/cliënt aan te passen. Hij reageert adequaat op een hulpvraag, maar weet ook het onderliggende bloot te leggen. Het feit dat hij veel testen wilde uitvoeren om bepaalde ziektebeelden of aandoeningen uit te sluiten, heb ik als zeer positief ervaren. Als patiënt/cliënt weet je dan waar je aan toe bent. Door Mitch voelde ik mij serieus genomen, wat de gesprekken positief beïnvloeden. Ik durfde te zeggen wat er met mij aan de hand was, zonder schaamte of angst te voelen. Daarnaast is het feit dat hij aangeeft dat ik weer welkom ben als het minder gaat ook een fijne stok achter de deur. Zelfs wanneer de behandeling al is afgelopen. Kortom, een zeer bekwame psycholoog die fijn is in omgang en beschikt over veel kennis. Cijfer: 9.7”


Geplaatst op 4 januari 2019

“Vanwege klachten voor overspannenheid heb ik aan de bel getrokken bij Mitch. Hij heeft weten te voorkomen dat het escaleerde. Mede door zijn persoonlijke en zachtaardige werkwijze. Hij stond altijd voor me klaar als ik hem nodig had en wist feilloos hoe hij me kon helpen. Inmiddels ben ik verhuisd maar houdt ik af en toe nog wel eens contact als ik ergens mee zit. Ontzettend fijn dat hij zo betrokken is! Cijfer: 9.3”


Geplaatst op 13 oktober 2018

“Ik ben bij Mitch in therapie geweest (Schema therapie) voor o,a ernstige angst klachten. Mitch is als therapeut oprecht betrokken en zeer persoonlijk. Als het b.v. niet goed met mij ging, kon ik hem ook altijd bellen. Zijn zorg houdt niet op buiten de therapie muren. Het was hard werken, maar ik heb er baat bij gehad. Mitch heeft echt hart voor zijn cliënten! Cijfer: 8.7”


Geplaatst op 19 april 2018

“De behandeling bij Mitch heb ik als zeer prettig ervaren. Voor een lange tijd heb ik last gehad van overmatig drinken en een verslaving aan cannabis. Mitch kreeg op een gegeven moment het vermoeden dat het een andere oorzaak kon hebben. Na verschillende toetsen te hebben afgelegd bleek het ADHD te zijn. Aan de hand hiervan ben ik medicatie gaan gebruiken. Sindsdien gaat het ontzettend goed met mij en heb ik vanaf augustus 2017 geen alcohol of cannabis meer genuttigd. Samengevat ben ik achteraf zeer tevreden met de behandeling. Andere personen met dergelijke problemen zal ik behandeling bij Mitch Schuring dan ook aanraden. Cijfer: 8.7”


Geplaatst op 12 april 2018

“Medio vorig jaar ben ik in contact gekomen met Mitch vanwege mijn cocaïne probleem. Vanaf het moment dat ik hem de hand gaf tot aan het einde van het zorgtraject heb ik Mitch als een hele fijne, zeer laagdrempelige psycholoog ervaren. Ik kwam bij Mitch terecht vanwege een aanhoudend probleem met het gebruik van cocaïne. Door gesprekken, interviews en testen te maken kwamen we tot de ontdekking dat het cocaïne gebruik van mij een middel was van zelfmedicatie. Al snel bleek dat ik de cocaïne gebruikte om een onderliggend probleem handelbaar te maken: namelijk ADHD. Dankzij de ervaring van Mitch, de gesprekken en de testen is hij tot deze diagnose gekomen. Ik ben direct op passende medicatie ingesteld en ben nu al bijna een jaar van het cocaïnegebruik verlost. Dankzij Mitch zijn doortastende denkwijze en zijn ervaring in de verslavingszorg heb ik nu weer mijn leven op de rit. Zonder cocaïne en met de juiste medicatie die mij heel veel heeft gebracht. Cijfer: 8.5”


Geplaatst op 22 november 2017

“De locatie is goed bereikbaar, ook met het openbaar vervoer. Er is geen wachtlijst en als je binnenkomt wordt je meteen geholpen. Er wordt goed geluisterd naar de hulpvraag waarvoor je komt. Zo ben je dus snel en goed geholpen. Cijfer: 8.0”


Geplaatst op 4 oktober 2017

“Mijn ervaring met Mitch is erg positief. In gesprek kan hij goed luisteren en legt verbanden tussen verleden en heden en maakt samen een plan voor hoe het anders kan in de toekomst. Door zijn rustige en geïnteresseerde houding voelde ik me altijd op mijn gemak. Tijdens de begeleiding is er altijd voldoende ruimte voor eigen inbreng en Mitch is daarin ook erg flexibel. Door middel van testen en vragenlijsten heb ik veel inzichten gekregen in mijn handelen en door dit uitgebreid te bespreken heeft het mijn zelfinzicht vergroot. Naast de fijne gesprekken is de mogelijkheid om ernaast nog huiswerk te ontvangen en biedt Mitch literatuur aan wat kan helpen. Mitch is er altijd voor me geweest, ook op momenten wanneer er op korte termijn geen gesprek gepland stond was hij beschikbaar. Via mailen of een telefoongesprek wist hij de angel voor mij uit de situatie te halen zodat ik hierin wat rust vond. Dit heb ik als heel prettig ervaren. Mitch denkt mee op alle vlakken en zijn bereidheid is groot. Echt een hulpverlener met hart voor de persoon die tegenover hem zit”. Cijfer: 9.0”


Geplaatst op 8 juni 2017

“Ik heb veel gehad aan de begeleiding van Mitch. Prettig persoon, kan heel goed luisteren, is heel steunend en betrokken. Door het gebruik van testen, psycho-educatie en goede feedback, heb ik veel geleerd en snelle vorderingen gemaakt. Mitch is heel professioneel en betrouwbaar in het contact. Zeer aan te bevelen. Cijfer: 9.3”


Geplaatst op 25 maart 2017

“Mitch is een van de fijnste personen die ik op het moment in het leven heb. We hebben het tijdens de afspraken niet alleen over moeilijke dingen, maar lachen ook met elkaar en praten over dingen die we zelf leuk vinden. Vaak wordt een psycholoog gestereotypeerd als krampachtig en slap. Mitch is allesbehalve dit. Kan me geen betere psycholoog wensen. Cijfer: 8.3”


Geplaatst op 22 maart 2017

“Ik ben erg positief over mijn behandeling bij Mitch. Mitch is zeer professioneel, betrouwbaar en flexibel in het maken van afspraken (ook in de avond mogelijk). Daarnaast werkt hij zeer gestructureerd en bereidt hij de sessies goed voor. Er zijn heldere doelen en hierop volgt een reflectie. Wat ik bijzonder aan Mitch vind is dat hij mij op een juiste manier heeft weten te ‘triggeren’ door mij iedere keer te voorzien van interessante inhoudelijke informatie en dit te koppelen aan praktische tips en trucks. Hierdoor leerde ik begrijpen hoe het menselijk brein werkt en hoe ik mijn probleem kon tackelen. Ik kan hem van harte aanbevelen. Cijfer: 8.5”


Geplaatst op 17 juli 2016

“Prettig persoon, goed luisterend oor! Samen eind doelen bespreken en hier naar toe werken. Inzicht geven in eigen situatie door goede informatieverstrekking, tests, oefeningen en voorbeelden. Praktisch en echt iets waar je daarna zelf mee verder kunt. De manier van aanpak is me heel goed bevallen. Cijfer: 8.7”


Geplaatst op 15 juli 2016

“Mitch heeft mij uitstekend begeleid. Hij is rustig en toch vlot. Hij veroordeelt niet en kan heel goed meegaan/luisteren. Ik heb heel veel gehad aan de behandeling en ik gebruik de geleerde technieken nog dagelijks (CGT). Mitch werkt transparant en alle stappen zijn in overleg genomen. Zijn behandeling is gestoeld op wetenschappelijke kennis. Een keer heeft Mitch een dubbele afspraak ingepland, waardoor de afspraak werd geannuleerd en een paar keer is de afspraak tijdig verzet, maar los daarvan was hij altijd op tijd en hoefde ik bijna nooit te wachten. Cijfer: 8.2”

Maak een afspraak

Mocht je nog vragen of interesse hebben dan kan je altijd contact met mij opnemen of een afspraak maken. Je kan me bereiken op info@ervaringsdeskundigehulpverlening.nl of ga naar contact.

Ga naar contact